Dragi moji, pozdrav od Dede...

Prošlo je ponešto godina, promijenilo se...paaa...pun kufer toga
Ipak, ova stara raga od AkvarijNET-a se još drži i ne da se, pa smo mi stari panjevi, da ne velim konjine, odlučili opet malo više raditi na njoj...
Kako smo uočili s vremenom da pisana riječ u obliku članaka ipak ima neku težinu u ovom svijetu brzih, kratkih i često pogrešnih informacija ( samo je trebalo i trebati će proći još malo vremena da većina ljudi to shvati i prihvati ), posložili smo tehničku stranu, ispeglali bore, riješili smještaj i trajnost istog i krećemo lagano sa novim poglavljem... Naravno, sad ide motivacijski i žicerski dio u kojem ja vama pričam kako "portal od akvarista za akvariste" bez tih istih ne funkcionira, kako trebamo vaše aktivno sudjelovanje u vremenu kad nitko vremena nema, kako...

No, dobro, savršeno je jasno da bez nas nekoliko koji će raditi i vući, od cijele priče neće biti puno, pa ću prvo motivirati sebe, a onda s vremenom, postepeno, preći i na vas

Napravljene su određene promjene i na Facebook grupama, tako da sada imamo i službenu "Oglasnik" stranicu, koja je nastala od stare AkvarijNET grupe, koja je u jednom trenutku doslovno bila aktivna jedino u oglasima ( još jedan argument za vraćanje naglaska na Portal i Forum), a i sam Forum ima opcije jače integracije sa FB-om, pa možete odmah prilikom pisanja postova "zalinkati" na FB grupe... tako nekako
Dakle, mi krećemo sa skupljanjem članaka, vaših slika, iskustava, svega...
Istovremeno se pripremaju i druge stvari, čisto da malo ponovno cimnemo akvarističku scenu na akciju, rast, napredak, sve one pozitivne stvari koje smo već radili u zadnjih... uf.. pssstt... grdo zvuči kada se na glas veli brojka

No, da ne dužim... Imate iskustvo, slike, riječi? Pošaljite nam članak, javite se u redakciju, cimnite me za rad na stranici... što god vas i koliko god vas veseli
Deda