Ožujak 29, 2024, 00:13:18 prijepodneNajnoviji Član: [email protected]

Autor Tema: Vodozemci na webu  (Posjeta: 4266 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline RagingBull

  • Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Postova: 1
  • Spol: Muški  
    • Vodozemci
Vodozemci na webu
« u: Ožujak 10, 2015, 13:27:10 poslijepodne »
Lijep pozdrav svima, svima koji proučavate vodozemce, bavite se sa njima, znate nešto o njima, radite to hobistički ili na bilo koji način.
U ovoj temi htio bih vam predstaviti novu web stranicu vodozemci.info, stranica je o vodozemcima, sa dosta informacijama o njima, od evolucije, karakteristika, životnog ciklusa, sve do predstavnika. Stranica je napravljena s ciljem kako bi se na jednom mjestu moglo naći dosta podataka o tom razredu kralježnjaka. Napominjem stranica nije reklama, nije u svrhu zarade, ona je namijenjena za pomoć, namijenjena je učenju, cjelokupnoj zajednici kako bi naučili nešto više o njima, stranici je informativnog i obrazovnog cilja. Na stranici će se podaci nadopunjavati, pogotovo onaj dio zanimljivosti, stoga svaka informacija je dobrodošla. Nadopunjavati će se sa galerijom slika, tu vi možete imati veliki utjecaj, pošto se ne mogu bilo kakve slike staviti na stranicu, znači ko ima kakve slike i dopušta da se stave na stranicu neka mi se javi.
Također uskoro se otvara forum i tražit će se vjerojatno netko tko bi želio malo administrarirati u slobodno vrijeme i paziti da se forum puni pravim informacijama i da su glavna tema vodozemci.
Svaki pozitivni komentar, mišljenje, prijedlog je dobrodošao.
Link na stranicu http://vodozemci.info/