Ožujak 28, 2024, 14:17:15 poslijepodneNajnoviji Član: [email protected]

Autor Tema: Predstavljamo "AQUOSUS web shop"  (Posjeta: 6312 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Aquosus

  • Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *****
  • Postova: 30
    • Aquosus Aquariums
Predstavljamo "AQUOSUS web shop"
« u: Travanj 26, 2016, 15:34:02 poslijepodne »
Dragi naši prijatelji i prijatelji akvaristike,

Obavještavamo vas da je počeo s radom naš web shop: „Aquosus Aquashop“. Naša malenkost, vlasnici, dugogodišnji smo akvaristi koji će na sve načine probati ugoditi svim Vašim željama. Cilj nam je približiti vam proizvode koje inače ne pronalazite u lokalnim pet shopovima i to po što povoljnijim cijenama.
Samo neki od proizvođača čije proizvode imamo u ponudi: Aqua medic, amtra, aquael, aqualighter, aquarium systems, ATI, atman, deltec, dennerle, ecotech marine, esha, euroquatics, fauna marin, GHL, grotech, hagen, jbl, jecod, juwel, kent marine, kessil, ocean nutrition, omega one, orphek, salifert, sicce, sylvania, teco, TMC, tropic marin, tunze, vertex, zetlight itd,itd,itd...
Nadalje, u skoroj pripremi nam je i karantena od 50 kvadrata. U planu nam je i dalje uvoziti ribe, koralje i biljke iz što kvalitetnijih izvora.



 KLIK:               Aquosus Aquashop 


VAŽNO: web shop je tek počeo sa punjenjem artikala. U slučaju da nešto ne pronalazite, javite nam se na mail i mi ćemo to pronaći za Vas!
Webshop će nam se popunjavati na tjednoj bazi, a nove artikle ćemo često predstavljati i u ovom podforumu (kojeg ćemo ubrzo preimenovati u Aquosus), a i na našoj FB stranici:


 KLIK:               Aquosus Aquariums 



Nepotrebno je i spominjati da će stalni kupci ostvarivati pravo na raznorazne nagrade i popuste!
Ako imate bilo kakva pitanje, upite,naruđbe, trebate savjete, slobodno nam se obratite na: [email protected]